Investoři.net: Něco užitečného pro podnikatele a investory

09.11.2009 01:35

Vážení návštěvníci, v současné době vzniká zbrusu nový projekt na adrese Investoři.net, který je určený především pro dvě výjimečné skupiny lidí.

Jsou jimi:

  • podnikatelé či začínající podnikatelé hledající potřebný kapitál pro své stávající či nové projekty.

  • lidé (byznys andělé), kteří mají kapitál a hledají vhodné a zajímavé projekty, do kterých by mohli své peníze investovat. Může se však rovněž jednat o investici ve formě know-how, zkušeností, kontaktů či jiné důležité podpory těchto projektů.

Proč jsem spustil takto úzce specializované stránky? Odpověď je prostá. Osobní zkušenost. Jako začínající podnikatel jsem i já před lety sháněl potřebný kapitál. Měl jsem, podle mého názoru, skvělý projekt, mohl jsem se jeho realizaci věnovat 7 dní v týdnu a měl jsem touhu jako podnikatel uspět. 

Do projektu jsem tedy investoval nemalou částku vlastních finančních prostředků. Získat další kapitál by pro mne znamenalo výrazné usnadnění situace a realizace projektu by se značně urychlila. Jako začínajícímu podnikateli mi však hlavní tuzemské bankovní domy neposkytly mnou požadovaný úvěr a to především z těchto důvodů: 

  •  žádná podnikatelská historie
  •  absence stabilního zaměstnaneckého příjmu
  •  nemožnost nebo neochota ručit vlastní nemovitostí

 

Jsem skálopevně přesvědčený o tom, že v podobné situaci se dnes v ČR nachází tísíce schopných a ambiciózních lidí, kterým v realizaci jejich projektů brání "maličkost" - absence dostatečného kapitálu. Možná, že patříte mezi ně a možná, že právě Vám Investoři.net pomohou najít vhodného investora s tak nezbytným kapitálem či jinými neocenitelnými možnostmi či schopnostmi.

V naší zemi postupně vzniká i druhá velmi zajímavá skupina lidí. Jsou jimi úspěšní podnikatelé či profesionálové, kteří během posledních dvaceti let vydělali desítky či stovky milionů Kč a to například při prodeji své úspěšné firmy. Někteří z nich mají možnost a především chuť financovat či se jinak podílet na výše uvedených podnikatelských záměrech. Přesně pro ně jsou určeny Investoři.net.

Hledáte tedy investora či vhodný projekt, do kterého chcete investovat? Můžete přejít rovnou na:

Přeji Vám úspěch

 

Jan Hýsek

Přidat.eu záložku

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 891)
Ne (406)

Celkový počet hlasů: 4297

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...